Reviews

Discover what Van Marcke Installs' clients have to say about their installation.

Average score
4.6/5
based on 54 reviews
10 September 2021

Zoals reeds gebeld en geschreven.... super tevreden Guy Vranken. ( Gilbert vanderbeken)

7 September 2021

Zeer goede uitleg over de bediening gekregen.

7 September 2021

Vriendelijke installateur met ervaring - propere afwerking! Voldoende uitleg ontvangen. Mvg, Tom

31 August 2021

Le monsieur est un super professionnel, je suis très satisfait de l'installation et du matériel. J'aimerais conclure un contrat d'entretien avec vous, pourriez vous m'indiquer la procédure. Merci

31 August 2021

Vriendelijk gast en goed werk geleverd.

2 August 2021

De installatie ging vlot op maandag 26 juli. Wat later kreeg ik een wazige email over een monteur die langs zou komen zonder datum of tijd. Vanochtend kreeg ik een sms dat er vandaag iemand langs zou komen maar heb niemand gezien. Ik weet nu dus niet of er nog iemand langs gaat komen en waarom.

14 July 2021

Intervention rapide et professionnelle, parfait

12 July 2021

Correcte en stipte levering/installatie

12 July 2021

Vlotte communicatie en installatie van ons nieuwe toestel!

1 July 2021

Installation bien accomplie ! Personnel sympa! Merci

29 June 2021

Vriendelijke en bekwame technieker. Proper werk.

29 June 2021

Installation le 28/06/21

16 June 2021

Professionele aanpak. Heldere communicatie ook als er zich onverwachte zaken voordoen.

15 June 2021

Très satisfaite de l'installation. Rapidité de l'installation. Parfait

7 June 2021

Geachte Heer en/of Mevrouw, Er was een waterlek in het toestel. De installateur heeft het enkele weken nadien hersteld. Het was volgens hem een fabricagefout (joint verwrongen). Het toestel is intussen geprogrammeerd en in werking gesteld. We vragen ons af of geen aanspraak kunnen maken op een tegemoetkoming van het bedrijf voor het waterverlies over het verloop van enkele weken. In de hoop op uw begrip groeten wij u vriendelijk, Jan en Bea Van Mulders

5 June 2021

Rapide, efficace mais peu d'explications reçues et pas de notice pour l'utilisateur. À combien de "degrés français" a-t-il réglé l'adoucissement de mon eau ? Merci de m'informer ou de m'envoyer le manuel pour l'utilisateur. Philippe Drugmand

20 May 2021

Opgelet wij hebben wel een Folio 20 ontvangen! De installatie werd door een vriendelijke en compétente. Technieker uitgevoerd. Wij zijn vol lof deze persoon betreffende! Dank aan het hele team!

20 May 2021

Nous sommes très satisfaits de Van Marcke. Les échanges de mails pour la commande étaient impeccables, la visite pour la faisabilité de l'installation très pro. Et l'installation est particulièrement qualitative. Finition très soignée et personnel très sympathique et à l'écoute. Je recommande à 100%.

19 May 2021

Chaudiere installée sur une journée, incluant retrait de l'ancienne, ajustement des tuyauteries pour accueillir la nouvelle chaudière, installation de celle-ci, pose du thermostat, paramétrage de la chaudière et du thermostat... Beaucoup de choses à faire pour un installateur seul mais très bien organisé, donc tout fait en une journée et tout fonctionnel ! Installateur sérieux et compétent.

5 May 2021

Vlot verloop van de installatie. Keurig werk geleverd.

3 May 2021

Stipte, vlotte en correcte plaatsing.

28 April 2021

Slechte communicatie, planning en opvolging. Premature facturatie van volledig bedrag vooraleer installatie was gebeurd, met credit nota als gevolg, waarna nogmaals een facturatie gebeurde vooraleer installatie gebeurd was met herinnering en ‘boete’ als gevolg. Lijkt me interne complexiteit te zijn ts verschillende diensten en systemen waar ik als klant te maken had.

28 April 2021

Het zout verbruik ligt beduidend hoger dan bij mijn vorige installatie, de plaatsing is zeer goed, werking is ok, voelbaar terug zachter water.

28 April 2021

Sauf que le boiler est un de dietrich kaliko TWH 200 E

23 April 2021

Travail réalisé par une équipe très professionnelle. Sans problèmes. A recommander P. André

15 April 2021

Très bon service rapide et efficace.

8 April 2021

Positieve ervaring met de installatie!

5 April 2021

Perfect, snelle opvolging & installatie.

2 April 2021

Snelle, professionele plaatsing. Zeer vriendelijke technieker - ook nadien nog gemakkelijk contacteerbaar voor bijkomende vragen.

29 March 2021

Service impeccable, prise de rendez-vous très facile. Confirmation par mail et rappel par sms. Les techniciens sont très compétents et expliquent clairement les choses.

29 March 2021

Geweldig goed service, zeer vriendelijke en behulpzame installateur.

24 March 2021

Zeer vriendelijke installateur, professioneel en proper werk. Enige minpunt is dat ik meer dan een maand moest wachten op een eerste afspraak om een offerte te krijgen. Na het offerte ging het wel vlot.

15 March 2021

Très satisfait de votre entreprise. Service rapide et impeccable. Je recommande !!

14 March 2021

Rapide et de qualité ! Au top !

11 March 2021

Vlot een installateur gevonden voor mij. Wegens een coronageval bij hen, werd alles een beetje verschoven. Vlotte en propere installatie.

10 March 2021

Snelle offerte, levering en plaatsing, afspraken goed verlopen.

10 March 2021

1. Excellent contact avec tous les intervenants. 2. Regrettable, les 3 jours d'attente du à la logistique. 3. Bonne appréciation globale.

9 March 2021

Premier rdv personne n’est venu et pas prévenu. Installation médiocre, fixation brimbalante

8 March 2021

Bonne expérience, une seule remarque, l'appareil doit être branché à une prise de courant, et il n'y en avait pas une accessible parce que je n'avais pas été informée. L'installateur m'a laissé un prolongateur de câble pour le brancher de l'autre côté de la pièce où il y a une prise au mur. Je pense qu'il aurait dû m'informer et j'aurais fait placer une prise pour ne pas avoir un câble se baladant partout dans la cuisine.

8 March 2021

Alles prima verlopen. Heb gekozen voor Eco Maxi en dat toestel is ook geplaatst.

8 March 2021

Alles prima in orde met de installateur. Het enige spijtige is dat wij in Vlaanderen wonen, Nederlandstalig zijn en Van Marcke heeft iemand gestuurd die het Nederlands helemaal niet machtig is. Mvg

3 March 2021

Ok très bien Attends la facture finale

18 February 2021

Zeer goede opvolging van de bestelling door Jennifer. Was wel niet geheel duidelijk dat installatie en aanzetten door twee verschillende personen moest gebeuren. Werd daarvoor een paar keer gecontacteerd en heel fijn geanticipeerd om reeds afspraak voor het aanzetten in te boeken zodat ik alleen hoefde te bevestigen. Vlotte installatie (wel beetje tijd overgegaan tussen bestelling en eigenlijke installatie, vermoedelijk drukke winteragenda van installateur). Dank u wel. Karl

16 February 2021

Dépannage / installation rapide.

2 February 2021

Beste. Alles is volgens planning verlopen. Heel goede planning. Ik verhuur het huis waarin de Eco Maxi geplaatst werd. De huurster was heel tevreden over zowel de installateur, als over de persoon die de installatie opgestart en afgesteld heeft. Heel vriendelijke en attentvolle mensen. Beiden hebben bij mijn huurster een heel goede indruk achter gelaten. Bij de opstart is de huurster een uur vooraf gebeld geweest. Afgesproken was dat die persoon mi,j als verhuurder en eigenaar van de woning, een half uur op voorhand zou bellen, zodat ik de mogelijkheid zou hebben om tot bij de woning te rijden. Dat is niet gebeurd. ik ben via sms/email op de hoogte gebracht nadat de opstart reeds gebeurd was en die persoon reeds vertrokken was. Dat vind ik spijtig. Met vriendelijke groeten.

2 February 2021

Het duurde vrij lang voordat ik de offerte kreeg, maar eenmaal na de bestelling ging alles heel vlot. Netjes geïnstalleerd en duidelijke uitleg over de werking.

2 February 2021

Zeer tevreden ook over de installateur.

26 January 2021

Un service impeccable, l'offre est respectée et les techniciens sont là au moment prévu. Le travail proprement exécuté. Maintenant voir son fonctionnement et le service après vente, que j'espère ne jamais devoir utiliser!

11 January 2021

Très content du produit! Nous avons un très bon résultat pour la qualité de notre eau. Merci. Bien à vous

11 January 2021

Vlotte en vriendelijke opvolging door Jennifer, propere installatie.

11 January 2021

Vriendelijke monteur en duidelijke uitleg erbij gekregen.

11 January 2021

Uitstekende dienstverlening door installateur in COVID tijden!

22 December 2020

Super rapidité et efficacité, installateur très sympathique! Malgré la situation sanitaire et la période hivernale où vous avez souvent beaucoup de travail vous m'avez dépanné tout de suite alors que vos concurrents étaient prêts à me laisser sans chauffage jusque fin janvier donc juste merci et je vous recommanderais fortement à mon entourage s'ils en avaient un jour besoin.

18 December 2020

Perfecte behandeling vanaf aanvraag via de website tot ingebruikstelling van de ontharder. Vriendelijke en nette installateurs. Perfect afgehandeld !