Beoordelingen

Ontdek wat de klanten van Van Marcke Installs te zeggen hebben over hun installatie.

Gemiddelde score
4.5/5
of 191 beoordelingen
1 December 2022

Perfect afgewerkt, vriendelijk, ordelijk

29 November 2022

Man was zeker op tijd aangekomen (zoals afgesproken). Heel vriendelijk. Gaf mij een boekje met de wifi-code, zonder al te veel uitleg. Nadat hij weg was, heb ik vastgesteld dat hij mijn hoofdwaterkraan afgebroken is van zijn bevestiging. De waterdarmen/leidingen zijn nu als een spagetti achter de ontkalker. Geen zicht, weinig veilgheidsgevoel.

25 November 2022

Alles goed verlopen , maar bij telefonisch contact om te vragen wanneer men de rest factuur toesturen werd telefoon neergelegd. Anders alles top !

21 November 2022

Duurt veel langer voor er warm water uit de kraan komt. Springt geregeld op F28

27 Oktober 2022

Vriendelijke installateurs. Zij werken vlug en geven een woord uitleg bij de nieuwe installatie. (voor een leek als ik is dat zeker nodig). Toch één opmerking. Bij de telefonische onthaalservice werd mij gezegd om de zwarte knop achteraan de oude waterontharder dicht te draaien. Dat is mij gelukt; maar ik hoorde zelfs de dagen daarna nog steeds ergens water weglopen. Moest ik toen ook de stekker uittrekken ? of is dat eigenlijk normaal ? mvg, JP Debaere

14 Oktober 2022

Zeer correcte afspraken en een fijne monteur de waterontharder werkt tot op heden perfect

11 Oktober 2022

heel vriendelijke man

3 Oktober 2022

Prima werk en goede communicatie

26 September 2022

Vlotte installatie zonder problemen met deskundige uitleg en binnen de gestelde termijn

14 September 2022

Vlotte en vriendelijke dienstverlening. Ervaren technieker met professionele benadering.

7 September 2022

Toestel is geplaatst en installateur heeft goede uitleg gegeven. Alles is vlot verlopen.

29 Augustus 2022

Goed afgewerkt we zijn tevreden

3 Augustus 2022

Alles prima verlopen,

2 Augustus 2022

Zeer tevreden met de installatie. Ook het proces van offerte tot installatie is zeer vlot verlopen.

29 Juli 2022

Stipt op aangegeven dag en uur, vriendelijk en goed werk geleverd

28 Juli 2022

alles verloopt volgens afspraak,ZEER goede uitleg betreffende de werking van he apparaat

20 Juli 2022

Heel tevreden van de vlotheid voor offerte en afspraken. En natuurlijk ook van het toestel zelf. De installatie had ik anders verwacht. Jammer genoeg was ik zelf niet thuis op het moment van installatie… De oude bypasskraan kon heel gemakkelijk worden vermeden door een leiding los te maken. Nu hangen de lange flexibels er slordig bij. Ook is de oude bypass doorverbonden met een flexibel die nu geknikt ligt. Misschien is dit ook de oorzaak van verminderde druk tov voor de installatie?

7 Juli 2022

Snelle opvolging, top installatie! ik zou Van Marcke iedereen aanraden.

6 Juli 2022

De instalateur,was een toptechnicus alles is echt perfect afgewerkt !! Zal er later ook beroep op doen als we een warmtepomp voor cv nodig hebben

28 Juni 2022

Prima. Heel beleefd en vriendelijk

28 Juni 2022

Alles prima volgens afspraak verlopen. Goed (mail)contact. Netjes geïnstalleerd en nodige uitleg ontvangen.

16 Juni 2022

Vriendelijke bekwame mensen. Ze stelden ons gerust dat alles in orde was.

16 Juni 2022

Snel, proper en perfect

13 Juni 2022

Duidelijke afspraken, die ook nagekomen worden. Snel geholpen. Efficiënt. Harde werkers. Vriendelijk. Rustig ook in moeilijke omstandigheden. Mooi werk. Etc. !!!

2 Juni 2022

Bijzonder snelle en vriendelijke installateurs

1 Juni 2022

Prima snelle service en goede plaatsing vriendelijke mannen Top

30 Mei 2022

Snelle en korrekte uitvoering

23 Mei 2022

Zeer goed, vriendelijk en heel professioneel!

20 Mei 2022

Niet erg tevreden van de installateur... Werkte nogal grof en onvoorzichtig en klaagde dat de oude ontkalker moest gelift worden vanuit de kelder. Vergat ook nog een deel van de oude ontkalker. Heel vlug een uitleg en raadde af om met wifi te werken... Waarom zit het er dan op, vroeg ik me af... Was precies z'n dag niet... Had iets meer professionaliteit verwacht. Wel tevreden van toestel.

19 Mei 2022

Kwaliteitvol, degelijk. En proper gewerkt. Ik raad deze instaleur aan bij vrienden, buren en familie. Ik zen content. En.. Ze waren met twee. Ik dacht: ik zal wel een hand moeten helpen ( omhoog duwen). Nee helemaal niet nodig. 10/10 verdiend. En Van Marcke geeft 5 jaar garantie op de kuip en 2 jaar op de onderdelen

17 Mei 2022

Alles op afstand geregeld en goed verlopen.

4 Mei 2022

het was volledig in orde!!

25 April 2022

Alles in orde Snelle en goede service Niets op aan te merken

25 April 2022

Het voorstel klopte niet met de offerte. Dat heeft zelfs de installateur bevestigd wanneer ik hem de documenten getoond heb. De omschrijving kan en zou dus duidelijker moeten zijn. Ik ben al 32 jaar klant en toch werd ik in het begin van het kastje naar de muur gestuurd omdat ik niet het juiste klantnummer had : onbegrijpelijk ! Het doorbreken van de silo's zou de samenwerking tussen de verschillende misschien wel ten goede komen.

12 April 2022

Vriendelijke, informatief, stipt. Ordelijk ,werkt met oog voor detail ,probleemoplossend denken.

7 April 2022

Fantastisch werk geleverd en zeer vriendelijke en bereidwillig medewerker David. Top

6 April 2022

Alles vlot verlopen. Bij het bekijken van de watertoevoer, konden we toch de waterontharder aansluiten in de kelder. Vriendelijke mannen, en een zeer goede uitleg hoe de waterontharder werkt. Het verschil van ons water is duidelijk merkbaar! Blij dat we na al die jaren eindelijk een waterontharder hebben.

24 Maart 2022

Heel proper gedaan en volgens afspraak

23 Maart 2022

Heel vriendelijke en technisch bekwame installateur. Werkt uiterst net

22 Maart 2022

Installateurs zijn vriendelijk en verwittigen regelmatig wanneer ze juist komen. Dienst voorverkoop ook zeer vriendelijk en punctueel.

8 Maart 2022

De monteurs hebben erg netjes gewerkt, na een werkdag keurig de grond geweild. Het heeft wat meer voeten inde aarde gehad om alles goed werkend te krijgen, maar uiteindelijk is alles goed opgelost.

11 Februari 2022

Vlotte service en levering. Prima communicatie. Afspraken goed nagekomen !

10 Februari 2022

Stipt, correct, netjes uitgevoerd en zeer vriendelijke installateur.

19 Januari 2022

Correcte installatie, timing gerespecteerd en vriendelijke werkmannen. Bepaalde kleinere details hadden beter gekund om perfect te zijn.

13 Januari 2022

vooraf afgesproken voor datum en uur voor de plaatsing. Iets later maar wij zijn wel verwittigd geweest door de installateur. Alles netjes tot in de puntjes en perfecte uitleg gekregen zeker een aanrader

28 December 2021

Volgens afspraak Vriendelijk Uitleg

20 December 2021

duidelijke uitleg, vlugge opvolging aanvraag en goede service

15 December 2021

Beste de installatie is vlot verlopen maar ik heb van de installateur geen keuringsverslag en verbrandingsattest gekregen. hij zegt dat Van Marcke dit moet doen . wie dit opmaakt kan mij niet schelen ,maar ik heb dat attest nodig. mvg Marc Van den Cruijce

11 December 2021

Goed geen problemen gehad

9 December 2021

Plus jamais! Nooit meer

23 November 2021

Alles correct verlopen, zoals afgesproken. Professioneel geïnstalleerd door vriendelijke installateur. Uiterst tevreden :-)

23 November 2021

Snelle en vriendelijke service van administratief en technisch personeel.

23 November 2021

Perfect uitgevoerd. Zeer vriendelijke gasten. Alles zoals overeengekomen. Tot op heden wel nog geen afrekeningsfactuur ontvangen.

9 November 2021

Zeer snelle levering en installatie na akkoord offerte. Vriendelijke installateur die de tijd nam om alles tot in de puntjes uit te leggen en op alle vragen een gepast antwoord gaf. Netjes gewerkt en geen noemenswaardig kuiswerk na installatie. We gingen van 16 Duitse Graden naar 6. Een wereld van verschil

29 Oktober 2021

Vanaf de bestelling tot installatie werd alles netjes opgevolgd. Top!

29 Oktober 2021

De installatie is keurig en professioneel verlopen, Installateur Thijs is een vakman die zijn stiel kent.

12 Oktober 2021

Niet de gevraagde boiler, beschadigd model op de koop toe. 3 maanden op moeten wachten.

7 Oktober 2021

Alles prima verlopen

20 September 2021

Zeer tevreden van de installatie. Topinstallateur. Absoluut niet tevreden van de dienst na verkoop. Het onderhoudscontract van onze oude ketel werd niet stopgezet en leverde ons aanmaning tot betaling, inclusief dreigement deurwaarder, op. Na verschillende pogingen van mijn kant wacht ik nog steeds op een antwoord om dit in orde te brengen.

10 September 2021

Zoals reeds gebeld en geschreven.... super tevreden Guy Vranken. ( Gilbert vanderbeken)

7 September 2021

Zeer goede uitleg over de bediening gekregen.

7 September 2021

Vriendelijke installateur met ervaring - propere afwerking! Voldoende uitleg ontvangen. Mvg, Tom

31 Augustus 2021

Vriendelijk gast en goed werk geleverd.

2 Augustus 2021

De installatie ging vlot op maandag 26 juli. Wat later kreeg ik een wazige email over een monteur die langs zou komen zonder datum of tijd. Vanochtend kreeg ik een sms dat er vandaag iemand langs zou komen maar heb niemand gezien. Ik weet nu dus niet of er nog iemand langs gaat komen en waarom.

12 Juli 2021

Correcte en stipte levering/installatie

12 Juli 2021

Vlotte communicatie en installatie van ons nieuwe toestel!

29 Juni 2021

Vriendelijke en bekwame technieker. Proper werk.

16 Juni 2021

Professionele aanpak. Heldere communicatie ook als er zich onverwachte zaken voordoen.

7 Juni 2021

Geachte Heer en/of Mevrouw, Er was een waterlek in het toestel. De installateur heeft het enkele weken nadien hersteld. Het was volgens hem een fabricagefout (joint verwrongen). Het toestel is intussen geprogrammeerd en in werking gesteld. We vragen ons af of geen aanspraak kunnen maken op een tegemoetkoming van het bedrijf voor het waterverlies over het verloop van enkele weken. In de hoop op uw begrip groeten wij u vriendelijk, Jan en Bea Van Mulders

20 Mei 2021

Opgelet wij hebben wel een Folio 20 ontvangen! De installatie werd door een vriendelijke en compétente. Technieker uitgevoerd. Wij zijn vol lof deze persoon betreffende! Dank aan het hele team!

5 Mei 2021

Vlot verloop van de installatie. Keurig werk geleverd.

3 Mei 2021

Stipte, vlotte en correcte plaatsing.

28 April 2021

Slechte communicatie, planning en opvolging. Premature facturatie van volledig bedrag vooraleer installatie was gebeurd, met credit nota als gevolg, waarna nogmaals een facturatie gebeurde vooraleer installatie gebeurd was met herinnering en ‘boete’ als gevolg. Lijkt me interne complexiteit te zijn ts verschillende diensten en systemen waar ik als klant te maken had.

28 April 2021

Het zout verbruik ligt beduidend hoger dan bij mijn vorige installatie, de plaatsing is zeer goed, werking is ok, voelbaar terug zachter water.

8 April 2021

Positieve ervaring met de installatie!

5 April 2021

Perfect, snelle opvolging & installatie.

2 April 2021

Snelle, professionele plaatsing. Zeer vriendelijke technieker - ook nadien nog gemakkelijk contacteerbaar voor bijkomende vragen.

29 Maart 2021

Geweldig goed service, zeer vriendelijke en behulpzame installateur.

24 Maart 2021

Zeer vriendelijke installateur, professioneel en proper werk. Enige minpunt is dat ik meer dan een maand moest wachten op een eerste afspraak om een offerte te krijgen. Na het offerte ging het wel vlot.

11 Maart 2021

Vlot een installateur gevonden voor mij. Wegens een coronageval bij hen, werd alles een beetje verschoven. Vlotte en propere installatie.

10 Maart 2021

Snelle offerte, levering en plaatsing, afspraken goed verlopen.

8 Maart 2021

Alles prima verlopen. Heb gekozen voor Eco Maxi en dat toestel is ook geplaatst.

8 Maart 2021

Alles prima in orde met de installateur. Het enige spijtige is dat wij in Vlaanderen wonen, Nederlandstalig zijn en Van Marcke heeft iemand gestuurd die het Nederlands helemaal niet machtig is. Mvg

18 Februari 2021

Zeer goede opvolging van de bestelling door Jennifer. Was wel niet geheel duidelijk dat installatie en aanzetten door twee verschillende personen moest gebeuren. Werd daarvoor een paar keer gecontacteerd en heel fijn geanticipeerd om reeds afspraak voor het aanzetten in te boeken zodat ik alleen hoefde te bevestigen. Vlotte installatie (wel beetje tijd overgegaan tussen bestelling en eigenlijke installatie, vermoedelijk drukke winteragenda van installateur). Dank u wel. Karl

2 Februari 2021

Beste. Alles is volgens planning verlopen. Heel goede planning. Ik verhuur het huis waarin de Eco Maxi geplaatst werd. De huurster was heel tevreden over zowel de installateur, als over de persoon die de installatie opgestart en afgesteld heeft. Heel vriendelijke en attentvolle mensen. Beiden hebben bij mijn huurster een heel goede indruk achter gelaten. Bij de opstart is de huurster een uur vooraf gebeld geweest. Afgesproken was dat die persoon mi,j als verhuurder en eigenaar van de woning, een half uur op voorhand zou bellen, zodat ik de mogelijkheid zou hebben om tot bij de woning te rijden. Dat is niet gebeurd. ik ben via sms/email op de hoogte gebracht nadat de opstart reeds gebeurd was en die persoon reeds vertrokken was. Dat vind ik spijtig. Met vriendelijke groeten.

2 Februari 2021

Het duurde vrij lang voordat ik de offerte kreeg, maar eenmaal na de bestelling ging alles heel vlot. Netjes geïnstalleerd en duidelijke uitleg over de werking.

2 Februari 2021

Zeer tevreden ook over de installateur.

11 Januari 2021

Vlotte en vriendelijke opvolging door Jennifer, propere installatie.

11 Januari 2021

Vriendelijke monteur en duidelijke uitleg erbij gekregen.

11 Januari 2021

Uitstekende dienstverlening door installateur in COVID tijden!

18 December 2020

Perfecte behandeling vanaf aanvraag via de website tot ingebruikstelling van de ontharder. Vriendelijke en nette installateurs. Perfect afgehandeld !

18 November 2022

Tout s'est bien passé. Aucun problème

31 Oktober 2022

Installation faite très proprement,par quelqu'un de compétent,et professionnel

31 Oktober 2022

Deux jeunes techniciens motivés.

27 Oktober 2022

Rien a dire , personne très gentille et qui explique bien le produit

26 Oktober 2022

Le service à été très bien fait . Rien à redire.

20 Oktober 2022

Société sérieuse et professionnelle du début à la fin. Merci.

15 Oktober 2022

Bon travail mais déçu cependant concernant le câblage électrique.. En effet, je trouve que pour le prix, un câble aurait dû être fixé par vos soins, au mur , de l'appareil à la prise..Ce qui aurait complété l'installation

14 Oktober 2022

Excellent pour le montage de l’installation. Par contre, j’ai été surpris du goût de l’eau après traitement par l’adoucisseur, l’eau N’est plus buvable. D’après le SAV de vanmarcke, c’est normal!

13 Oktober 2022

Personne réactive, disponible et efficace.

13 Oktober 2022

Installateur au top!+++ A recommander sans hésitation.

11 Oktober 2022

Très contente de l installateur. Personne soigneuse travail méticuleux, malgré le manque de place pour réaliser le travail et pas trop accessible. Explications claires pour le fonctionnement de l appareil.

3 Oktober 2022

Très bon service, petit point négatif, promesse d'installation endeans les 2 semaines , finalement 6 semaines sinon tout ok!

26 September 2022

Parfait, livraison et montage en quelques jours. Ouvrier à l heure Très sympa et professionnel Je reviendrai vers vous

25 September 2022

Service client agréable, prise en charge rapide et sérieuse. L'installation a été faite rapidement et de mains de maître par de vrais pros. Le seul bémol est à la livraison : prévoir un seul homme pour un colis de plus de 100 kg n'est pas pertinent. Nous sommes très satisfaits de notre investissement, et de la façon dont tout s'est déroulé.

8 September 2022

Travail impeccable et je suis tout a fait satisfait du resultat et des infos pour l'utilisation. Merci beaucoup a l'instalateur du produit. Je ferai egalement appel a vous pour l'entretient ou toute autre service..

6 September 2022

Commande réalisée sans soucis, excellent suivi et traitement avec, pour clôturer une installation réalisée de manière professionnelle et "conviviale" !!! Que demander de plus, je recommande fortement !

6 September 2022

Très beau travail, proprement installé par un personnel très conscient, tout fonctionne !

6 September 2022

Très bonne expérience avec l'installateur, ponctualité, travail de qualité et rapide, chantier propre après l'installation. je recommande vivement.

5 September 2022

Rien à redire, sauf un tout grand merci.

3 September 2022

je n'ai rien à redire sur l'installation et le service procuré. j'étais déjà content avec l'ancienne installation et espère être aussi satisfait avec la nouvelle

2 September 2022

Top pro du début à la fin

20 Augustus 2022

Que du positif, équipe sympathique et compétente, travail soigner et rapide. Le patron est très sympathique, à l'écoute du client et est très disponible. Installateur à recommander, nous venons d'ailleurs de les engager pour des travaux de rénovation d'une maison familiale inondée à l'été 2021.

17 Augustus 2022

L installateur à vite pris contact afin de convenir d une date pour l installation du Boiler. Le jour de l installation tout c est très très bien passé, le travail a été effectué rapidement et proprement. Un grand merci au deux personne qui étaient présent pour cette installation. Ils étaient d une gentillesse extreme!!

10 Augustus 2022

Travail soigné et très bonne information sur l adoucisseur par le technicien

1 Augustus 2022

je n ai pas recu de mode d'emploi & on m a promis un acces via une application. pas de service apres vente

27 Juli 2022

Excellent contact, travail sérieux et très soignés

19 Juli 2022

Bonjour, Le service ainsi que les explications étaient excellents. L'installateur était en plus très agréable. En revanche et ceci a avoir avec le service après vente, je ne peux en dire autant. En effet, j'ai rapporté une petite fuite depuis la semaine passé via le site online et toujours pas d'appel ou de réponse, je trouve ceci décevant étant donné qu'il s'agit tout de même d'une fuite et que nous parlons tout de même d'une société Belge. C'est ce qui avait guidé mon choix entre vous et EcoWater. Bien à vous

14 Juli 2022

Installateur très réactif

14 Juli 2022

Installateur très réactif

12 Juli 2022

Je suis très déçu du suivi de la commande, depuis le début , j'insiste la nécessité d'un boiler sur pied . Une offre de prix a été faite dans ce sens mais le boiler présent dans la camionnette est un à suspendre Un tout grand merci à l'équipe de montage qui a remarqué que le boiler embarqué n'était pas le bon !! Merci à eux de leur patience ( il a fallu trouver rapidement un boiler sur pied ) Je dois commander un adoucisseur mais en aucun cas je repasserai par vos services

12 Juli 2022

EXCELLENTE GESTION DE LA COMMANDE VIA INTERNET. PLACEMENT VIA LE TECHNICIEN IMPECCABLE.

8 Juli 2022

Très satisfait par la rapidité de la réponse à ma demande. Travail soigné par une équipe très sympathique. Je conseillerai vos services volontiers dans mon entourage.

7 Juli 2022

Parfait. Contact facile, explication complète. Travail nickel

7 Juli 2022

Service parfait, rapide et fiable depuis la commande jusqu'à l'installation. L'installateur (David) a été très efficace et nous a fourni toutes les informations nécessaires lors de la mise en service de l'adoucisseur.

27 Juni 2022

prix compétitif , délais respecté, aucuns problèmes

27 Juni 2022

Très bien Je ferais encore appel à eux pour le chauffe eau

24 Juni 2022

Je suis tout à fait satisfait de mon expérience avec votre firme. Dès ma prise de contact, vous avez fait preuve d'une grande réactivité et, tout au long du processus, de cordialité. Je mentionne également le respect des engagements, aussi bien en ce qui concerne les délais de livraison que le montant de la facture finale. Merci pour tout et meilleures salutations. André Brichard.

23 Juni 2022

Service ultra rapide et installation le lendemain de la confirmation de commande. Travail vite fait, bien fait par des pros. Je recommande le service d'install à qui veut dormir sur ses deux oreilles en vacances. Merci particulier à Michaël et son co-equipier pour son implication dans le remplacement du boiler défaillant en un temps record.

22 Juni 2022

Super travail et super équipe. Merci

16 Juni 2022

efficient and fast. from setting the price proposal to scheduling the work. the installation was clean

2 Juni 2022

Personnel professionnel, livraison rapide, respect des engagements et installateur efficace !

2 Juni 2022

Personnes à la fois compétentes et agréables. Travail soigné.

23 Mei 2022

Rapide au niveau du suivi administratif. Installateur très professionnel et parfait pour les explications.A recommander.

19 Mei 2022

Respect du délai ,travail soigné et personnel très poli. A recommander.

18 Mei 2022

Très bien. Poli. Bon travail

10 Mei 2022

Impeccable , à tout point de vue conforme aux attentes , nous avons été prévenu 30 minutes avant l'arrivée comme convenu ; ce fut une joie de recevoir votre agent et de voir quel entrain il a manifesté au long du travail ainsi que les explications au fur et à mesure du placement ( au top ) ; ses explications claires à la fin du travail nous permettront de bien employer notre adoucisseur . A recommander très certainement . Daniel

10 Mei 2022

Jusqu'à présent le système fonctionne à merveille , l'installation a été professionnelle et le contact agréable

4 Mei 2022

Tout le parcours à été super simple et le travail effectué d'une excellente qualité et très propre. Je remercie le placeur pour sa compétence

3 Mei 2022

Installateurs compétents, patients et sympathiques

29 April 2022

Concernant l’installation et le produit je n’ai absolument rien à dire en revanche tout ce qui est commercial, demande de devis jusqu’à la réception de ce dernier est un vrai parcours du combattant. La demande sur le site se fait très rapidement en revanche j’ai du envoyé plusieurs mails afin d’ avoir un retour et une date pour avoir une installation. La prochaine fois je ne passerai plus par la société Vanmarcke mais par un installateur indépendant qui sera plus consciencieux dans leurs suivis clientèles. D’ailleurs depuis 2 mois j’attend toujours de recevoir un devis pour une installation de chaudière Vanmarcke. Je ne recommanderais pas vos services.

28 April 2022

Impossible d’avoir le produit commandé ; bonne proposition en variante pour résoudre le problème ; très bonne équipe de pose ; nous sommes satisfaits ; problème de bruit en mode boost , nous espérons trouver une solution de programmation avec vous ou le chauffagiste ..😊

15 April 2022

Zeer geduldige en vriendelijke installateur. Mvg, Johan

14 April 2022

Deuxième installation avec vous et toujours satisfait.

12 April 2022

Tres content du chauffagiste Michael.

31 Maart 2022

L'installateur a été de parole : le boiler a été remplacé convenablement, dans le temps imparti. Le plombier est sympathique et donne les explications nécessaires : à recommander ! Merci pour le travail effectué.

29 Maart 2022

Travail impeccable. Ponctuel, aimable, propre et professionnel.

28 Maart 2022

Tout c'est très bien passé.

26 Maart 2022

Bonjour, Je n'ai eu que des problèmes lors de l'installation de cette chaudière. Elle ne fonctionne toujours pas. 8/3 premier jour d'installation - l'équipe abandonne - je tombe dans la pièce de la chaudière - plâtré pdt 10 jours. Le chauffage par le sol ne sera pas utilisé pour finir alors que c'était prévu au départ. Un radiateur à payer en +. 9/3 nouvelle équipe qui part sans dire que nous n'aurons pas d'eau du tout. 10/3 Fin de l'installation 16/3 remplissage de la citerne - démarrage de l'installation tard le soir - échec erreur + mauvais module de commande. 25/3 RDV avec Bosch - démarrage de la chaudière ok - il va devoir revenir car il a des doutes sur l'injecteur. 26/3 chaudière à l'arrêt - code erreur 227 - déjà 19 jours sans eau chaude et nous sommes le weekend. Je suis dépité. Les installateurs étaient gentils mais pour le reste, rien n'a fonctionné correctement. La dernière facture sera payée quand la chaudière fonctionnera pendant plusieurs jours car ma confiance dans l'installation est actuellement très faible. Pas avant. J'espère même que vous pourriez en tenir compte lors de l'établissement de la dernière facture car c'est vraiment exagéré et la seule façon de contrebalancer tout cela est d'avoir une réduction significative supplémentaire pour finaliser ce moment difficile où la chaudière ne fonctionne toujours pas. Cordialement,

19 Maart 2022

Parfois compliqué de se comprendre entre francophones en neerlandophones mais nous y sommes arrivés

15 Maart 2022

Merci pour le placement du chauffe eau ouvriers très compétant et qualifié

3 Maart 2022

Excellant travail, professionnel et à l'écoute du client pour trouver des solutions.

25 Februari 2022

Travail très soigné et à recommander. Rapidité de l'entreprise et professionnalisme d'une grande rigueur. Merci cela fait plaisir de travailler avec une entreprise très sérieuse.

23 Februari 2022

Installation conçue et réalisée par des professionnels expérimentés

23 Februari 2022

ben zeer tevreden over de instalateur goede werknemer alles vlot verlopen

19 Februari 2022

Très efficace et de très bons conseils !

31 Januari 2022

Malgré le fait que le modèle demandé n'est pas le modèle installé, je suis très satisfait du service proposé, essentiellement sur le respect des deadlines demandées et sur la compétence de l'installateur qui a procédé au remplacement de mon boiler déficient.

27 Januari 2022

Impeccable. Rendez-vous respecté, travail propre et techniquement irréprochable. Que du positif.

26 Januari 2022

Merci beaucoup pour l'installation de l'adoucisseur. Rien de spécial à signaler. Le technicien avait oublié d'installer le filtre.Il est revenu a consulté le bon avec moi, a placé le filtre. Parfait pour les explications, pour le rendez vous, les différents mails, précis,clairs. Bonne continuation, bien à vous, B. Dubois.

19 Januari 2022

Tout était parfait ! Merci.

29 December 2021

tres bon service et placeur tres competant merci

20 December 2021

technicien compétent et sympathique, il a donné les explications nécessaires et fait l'installation de manière très propre

17 December 2021

techniciens compétents ,belle installation

26 November 2021

Excellent travail : rapide, précis, propre. Très professionnel. Cordialement, Ing. Willy L.

26 Oktober 2021

Bonjour, Merci beaucoup pour votre sérieux et ponctualité. Le travail à très bien été fait. Merci à votre équipe

25 Oktober 2021

Je conseille vivement la maison Van Marcke pour ses services et rapidité pour m’envoyer un chauffagiste rapidement. Le choix des nouveaux appareils est parfait. Je voudrais également souligner le travail parfait , très soigné et rapide du chauffagiste Bryan. Très grand professionnel et patron de son entreprise. À recommander.

12 Oktober 2021

facilité de devis Efficacité de rendez-vous ponctualité du redez vous Qualité du technicien

5 Oktober 2021

Rapide au niveau du suivi administratif, devis clair. Bon contact auprès de l'installateur qui sont intervenus proprement et rapidement. L'article était de stock ce qui aide . A recommander

28 September 2021

L'installation a été parfaite. Le délai de livraison a été très long deux mois ! Le système de tout pas mail n est pas toujours facile pour avoir des informations.

31 Augustus 2021

Le monsieur est un super professionnel, je suis très satisfait de l'installation et du matériel. J'aimerais conclure un contrat d'entretien avec vous, pourriez vous m'indiquer la procédure. Merci

14 Juli 2021

Intervention rapide et professionnelle, parfait

1 Juli 2021

Installation bien accomplie ! Personnel sympa! Merci

29 Juni 2021

Installation le 28/06/21

15 Juni 2021

Très satisfaite de l'installation. Rapidité de l'installation. Parfait

5 Juni 2021

Rapide, efficace mais peu d'explications reçues et pas de notice pour l'utilisateur. À combien de "degrés français" a-t-il réglé l'adoucissement de mon eau ? Merci de m'informer ou de m'envoyer le manuel pour l'utilisateur. Philippe Drugmand

20 Mei 2021

Nous sommes très satisfaits de Van Marcke. Les échanges de mails pour la commande étaient impeccables, la visite pour la faisabilité de l'installation très pro. Et l'installation est particulièrement qualitative. Finition très soignée et personnel très sympathique et à l'écoute. Je recommande à 100%.

19 Mei 2021

Chaudiere installée sur une journée, incluant retrait de l'ancienne, ajustement des tuyauteries pour accueillir la nouvelle chaudière, installation de celle-ci, pose du thermostat, paramétrage de la chaudière et du thermostat... Beaucoup de choses à faire pour un installateur seul mais très bien organisé, donc tout fait en une journée et tout fonctionnel ! Installateur sérieux et compétent.

28 April 2021

Sauf que le boiler est un de dietrich kaliko TWH 200 E

23 April 2021

Travail réalisé par une équipe très professionnelle. Sans problèmes. A recommander P. André

15 April 2021

Très bon service rapide et efficace.

29 Maart 2021

Service impeccable, prise de rendez-vous très facile. Confirmation par mail et rappel par sms. Les techniciens sont très compétents et expliquent clairement les choses.

15 Maart 2021

Très satisfait de votre entreprise. Service rapide et impeccable. Je recommande !!

14 Maart 2021

Rapide et de qualité ! Au top !

10 Maart 2021

1. Excellent contact avec tous les intervenants. 2. Regrettable, les 3 jours d'attente du à la logistique. 3. Bonne appréciation globale.

9 Maart 2021

Premier rdv personne n’est venu et pas prévenu. Installation médiocre, fixation brimbalante

8 Maart 2021

Bonne expérience, une seule remarque, l'appareil doit être branché à une prise de courant, et il n'y en avait pas une accessible parce que je n'avais pas été informée. L'installateur m'a laissé un prolongateur de câble pour le brancher de l'autre côté de la pièce où il y a une prise au mur. Je pense qu'il aurait dû m'informer et j'aurais fait placer une prise pour ne pas avoir un câble se baladant partout dans la cuisine.

3 Maart 2021

Ok très bien Attends la facture finale

16 Februari 2021

Dépannage / installation rapide.

26 Januari 2021

Un service impeccable, l'offre est respectée et les techniciens sont là au moment prévu. Le travail proprement exécuté. Maintenant voir son fonctionnement et le service après vente, que j'espère ne jamais devoir utiliser!

11 Januari 2021

Très content du produit! Nous avons un très bon résultat pour la qualité de notre eau. Merci. Bien à vous

22 December 2020

Super rapidité et efficacité, installateur très sympathique! Malgré la situation sanitaire et la période hivernale où vous avez souvent beaucoup de travail vous m'avez dépanné tout de suite alors que vos concurrents étaient prêts à me laisser sans chauffage jusque fin janvier donc juste merci et je vous recommanderais fortement à mon entourage s'ils en avaient un jour besoin.